Tegels voor uw badkamer, wat past bij u?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl informeren u graag over ‘alles dat er mogelijk is op het gebied van badkamer tegels’. En dat is nogal wat! Als reactie op de toenemende populariteit van de ‘cleane’ badkamer interieurs waarbij witte wandtegels en antraciete vloertegels centraal staan komt het ‘natuurlijke’ weer helemaal terug. Wilt u ook een natuurlijke badkamer, sfeervol, warm, gezellig en ‘levendig’? De medewerkers van Tegelmegashop.nl helpen u hier graag mee. Onderstaand alvast wat tips!

Natuursteen! Niets geeft een badkamer meteen een natuurlijke look zoals een mooie natuursteen tegel, zowel voor de vloer als voor de wand zijn de mogelijkheden eindeloos. Travertin, hardsteen, leisteen, graniet en natuurlijk het mooie en klassieke marmer. Maar ook voor de stoere en robuuste look is er veel mogelijk, wat denkt u van stoere natuursteenstrips voor de douche achterwand, of tegelstroken van natuursteen voor een stoer en bijzonder accent.

Hout! Van klassiek tot stoer, modern en eigentijds, het kan allemaal met hout. En waarbij u voor de badkamermeubels voor ‘echt hout’ kunt kiezen, adviseren wij voor bijvoorbeeld de vloer keramisch parket, oftewel houtlook tegels. Keramisch parket is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en is daarnaast super duurzaam, veilig en vooral onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor de badkamer!

Accessoires! De natuurlijke look extra body geven kunt u eenvoudig realiseren met de juiste accessoires. Denk aan aardewerk tinten, robuuste materialen zoals bijvoorbeeld houten meubeltjes en ook leuk, maak gebruik van plantjes!

Aan de slag met uw badkamer? Dan begint u natuurlijk badkamer tegels van Tegelmegashop.nl; badkamertegels voor de beste prijs en uiteraard van (1e keus) topkwaliteit en A-merken. Onze medewerkers zijn u daarnaast graag van dienst met een gericht advies!