Professionele Bedrijfskleding met impact

logo

Collectie-FormeelMijn vrouw en ik hebben afgelopen maand een restaurant geopend. Wij vonden het erg belangrijk om alles er zo strak mogelijk eruit te laten zien. Omdat we al ervaring hebben in de horeca wisten we wat er gedaan moest worden. Zo is het interieur een belangrijk onderdeel. Daarnaast is het ook belangrijk om je personeel professioneel erbij te laten lopen. We zijn gaan kijken op internet onder: Bedrijfskleding met impact en kwamen een aantal bedrijven tegen. We zijn samen een aantal websites  gaan vergelijken en kwamen uit bij Suit up Now

Suit up Now heeft een groot assortiment en bij hun is het mogelijk om Bedrijfskleding met impact opmaat te laten maken. Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo wordt het bedrijf omschreven als erg professioneel, scherpe prijzen en dat ze kleding van kwaliteit leveren. 

Afspraak gemaaktCollectie-Casual

Tijdens mijn afspraak zijn we om de tafel gegaan, om te kijken wat wij precies wilde hebben. Daarna hebben ze mijn personeel opgemeten. Zo kan de kleding opmaat gemaakt worden. Vrijwel direct zijn ze aan de slag gegaan. In totaal hebben ze 2,5 nodig gehad om de kleding te leveren. Erg snel als je het mij vraagt. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier bedrijfskleding aan te schaffen. Ze zijn erg voordelig, leveren kwaliteit en hebben scherpe prijzen, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor meer informatie. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen.