Lampdirect.nl heeft een ruim assortiment lampen

direct Ongeveer een maandje geleden heb ik mijn tante geholpen met het verhuizen naar haar nieuwe woning, ik heb haar ook geholpen met verschillende dingen zoals inrichten en verbouwen. Een van de dingen die zij in een van haar kamers wilde waren de led lampen inbouwspots van Lampdirect.nl in het plafond met een schakelaar waardoor ze echt hele mooie sfeer verlichting kon creëren in direct1haar kamer. Via de schakelaar kon ze de lampen feller en minder fel maken waardoor je hele mooie effecten kunt maken en het geeft een erg knus gevoel aan de kamer. Het was een heel leuk idee vond ik en vooral toen het af was kon je goed zien hoe leuk het in werkelijkheid was geworden.

Het schoot al snel op

De verbouwing verliep redelijk snel omdat ze best veel hulp had gekregen maar het mooiste uiteindelijk vond ik de direct2spotjes van Lampdirect.nl, dit is zo’n leuk idee dat bij verschillende soorten woningen van toepassing is dat het me daarom wel leuk leek om hier een artikel over te gaan schrijven. Misschien breng ik jullie nog wel op een idee, hebben jullie toevallig ideeën voor mij laat deze dan achter in een reactie! Voor een slaap kamer of woon kamer of iets dergelijks zijn de spotjes echt perfect gemaakt en ik zit er zelf dan ook aan te denken om het ook te nemen.