Fotobehang strand: breng de zee bij je thuis

Een tijd geleden maakte ik een hele mooie foto op het strand.  Iedereen vertelde me dat ik er iets mee zou moeten doen en zo kwam ik terecht bij fotobehang strand. De foto inlijsten of op canvas aflaten drukken vond ik niet leuk. En omdat het zo’n rustgevend plaatje was, kwam een kennis op het idee om de foto supergroot te laten drukken zodat hij de hele wand van mijn werkkamer zou vullen. Een poster zou lastig worden met bevestigen en zo kwam ik uit bij fotobehang van Foto-muur.com.

Fotobehang strand van je eigen foto

Fotobehang strandOmdat de foto natuurlijk erg wordt uitvergroot, is een minimaal aantal pixels per meter nodig om de foto scherp te houden. De minimale eis is 700 pixels per meter. Je kunt dan zelf, op basis van het formaat van jouw muur berekenen hoe groot je foto moet zijn. Mijn foto was groot genoeg voor het formaat van de muur. Op de website van Foto-muur.com kun je jouw foto uploaden. Als het nu niet lukt om de foto te uploaden dan kun je ook een foto met lage resolutie uploaden en de grote foto via wetransfer versturen. Als je dit doet dan kun je een vinkje zetten zodat ze weten dat er nog een foto volgt. Vervolgens kies je het formaat van het fotobehang strand en het soort behang. Het fotobehang wordt vervolgens in de eigen drukkerij gedrukt en gratis bij je thuis bezorgd.

Eenvoudig bevestigen

Fotobehang strandIk was wel een beetje zenuwachtig voor bevestigen van het behang. Zeker bij een poster en ook nog van mijn eigen foto, wil je geen lelijke vouwen of kreukels. Gelukkig werd het behang geleverd met een duidelijke instructie. Zo hoefde er een lijm op het behang zelf maar alleen op de muur. Daarna kun je het behang bevestigen. Gemakkelijk en met een mooi resultaat.