Deze Lodger Slaapzak baby was erg welkom

logo (17)Met de Lodger Slaapzak baby zit je goed. Dit zei mijn moeder toen zij weer eens binnen kwam met iets voor onze kleine. Ik moet nog vier weken en dan hoop ik moeder te worden van een dochter. Het is echt zo erg welkom dat ik nu elke dag echt aan het aftellen ben. Mijn moeder is dan ook helemaal gelukkig dat zij oma wordt en ook dat het een meisje mag zijn. Daarom komt zij ook telkens weer aan met alles in het knalroze. Ik vind het natuurlijk alleen maar leuk maar wil haar helemaal niet op kosten jagen. En nu kwam zij aan met een mooie roze Lodger Slaapzak baby, deze had ik nog wel nodig want een slaapzak is natuurlijk het meest verstandige als je een baby hebt die nu eenmaal veel beweegt in haar slaap. En met de Lodger Slaapzak baby zal zij toch de nodige warmte blijven houden. Ik zal dan ook in de herfst mijn dochter verwachten maar dan kan het al snel erg koud zijn. dus ook dit cadeau is dan ook weer erg welkom. Ik bof maar weer met zo’n lieve moeder zei ik en ik gaf haar een hele dikke knuffel!