De zeer compacte Remeha CV ketel

Holland warmte

Over de nieuwe Remeha CV ketel die ik heb ben ik echt zeer te spreken. De oude ketel was duidelijk aan vervanging toe – iets wat ik al wist toen ik deze woonboot kocht, de oude eigenaren waren daar volledig open over. Ik wist dus dat ik nog een bedrag diende te investeren in een nieuwe ketel en die heb ik echt op de koop toe genomen. Geen wonder dus wel dat ik op zoek ging naar een goede doch zeker ook betaalbare ketel, en die vond ik in deze Remeha CV ketel. Bovendien, op een woonboot heb je het allemaal al niet ál te ruim natuurlijk, in elk geval niet op deze woonboot. Het heeft een onwijs fijne sfeer maar ik moet zeggen zeker wel eens groter te hebben gewoond. Ik heb die ruimte helemaal niet nodig, ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit, in dit geval in meters. Natuurlijk gaat het allemaal om het gevoel en dat zit hier bij deze boot voor honderd procent goed. Echter, natuurlijk wilde ik ook wel besparen, daar waar mogelijk, op de ruimte. En dus keek ik niet alleen naar kwaliteit en of het betaalbaar was, maar ook of ik niet een compact model kon zien te vinden. En dat kon ik zeker, want de Remeha CV ketel is zéér compact zelfs!